Lézerharc

Mi az a lézerharc?

A lézerharc, egy a paintballhoz hasonló, de fájdalommentes stratégiai csapatjáték. Nem káros sem az egészségre, sem pedig a környezetre. A felszerelés egy lézerpuskából és egy sisakra szerelt fejérzékelőből áll.

Ajánlott időben érkezni, mert a felszerelés kiosztása és a játékszabályok ismertetése beletartozik a foglalás idejébe. A folyamatot gyorsítani tudjátok, ha előre elkülditek a pontos névsort, ez alapján fel tudunk készülni a játékra!

A regisztráció után kiosztásra kerülnek a puskák. Minden puska számmal vagy egy képpel van ellátva, melyekhez az azonos számú sisak tartozik. Miután mindenkinek megvan a saját fegyvere, indul a tájékoztatás. A játékmester minden fontos tudnivalóval megismerteti a játékosokat a felszereléseket, játékszabályokat és a játékmenetet illetően.

Fontos tudnivalók!

 • A játékhoz sportos ruha ajánlott, de az utcai ruházat is tökéletesen megfelel! A játék nem igényel speciális ruházatot.
 • A játékhoz kényelmes zárt cipő ajánlott, de nem feltétel!
 • A pályánkon az alsó korhatár 7 év szülői felügyelet mellett!
 • A pályára 14 év alatt csak szülői felügyelettel vagy nagykorú kísérő jelenlétében lehet fel menni!
 • Maximum 10 fő tartózkodhat egyszerre a pályán!

A lézerharc 

A játéknak számos neve van: lézerharc, lasertag, lasergame, de mind egyet jelent. Fájdalommentes harc.

Azok a játékosok akik elsőnek próbálják a lasertag-et izgalmas opció lehet a szerepek megválasztása, mely nem kötelező, de a játékélmény szempontjából erősen ajánlott.

Alapjátékoknál a játékmester felajánl beállításokat, ellenben a felsorolt szerepeken kívül a játékosok is kitalálhatnak konfigurációkat (lövés erősség, lőszerek száma a tárban, tárak száma, lövésgyorsaság, stb.), melyek száma szinte végtelen.

 

Katona (soldier)
elsődleges tüzelési mód: normál lövés
másodlagos tüzelési mód: gránátvető (hatótávolsága kisebb mint a sima lövés de nagyobb területen hatékony)

 

Orvos (medic)

elsődleges tüzelési mód: normál lövés
másodlagos tüzelési mód: saját játékosunkat “eltalálva” plusz életet adhatunk neki. Amennyiben az utolsó életét is elvesztette a játékos, a gyógyítás hatástalan. Az orvos a játék kezdésnél beállított életek száma fölé nem növelheti a gyógyított játékos életeinek számát.

 

Támogató (support)
elsődleges tüzelési mód: normál lövés
másodlagos tüzelési mód: saját játékosunkat “eltalálva” lőszert adhatunk neki amennyiben az utolsó tárát is ellőtte. Az ellenfélre lőve nincs hatása

 

Mesterlövész (sniper)
elsődleges tüzelési mód: speciális lövés, egy találata 2 életet vesz le az ellenfél játékosától, ellenben kevesebb lőszerrel rendelkezik mint a többi szereplő.
másodlagos tüzelési mód: nincs

A lasertag játék előnyei:

 • nem jár semmilyen fájdalommal
 • nincs semmilyen káros hatása a környezetre
 • nincs semmilyen káros hatása az emberi testre
 • nem kell semmilyen védőfelszerelést használni
 • az alkalmazott software-nek köszönhetően rengeteg a játéklehetőség és effektek
 • zárt helyen is használható

Online foglalás