Házirend

Házirend!

Lézerharc pályánkon 7-10 főig tudunk egyszerre lézerharc játékot biztosítani. Ezen a létszámon felül több menetes játékok várhatóak.

A játék minimum 1 órára foglalható. Az egy órás foglalás tartalmaz 50-55 percnyi játékidőt, a lézerharc fegyverek kiosztását, a házirend és a pálya ismertetését.

 


Korhatár: 

A pálya minimum 11 éves kortól fogadja a játékosokat. Ez alatt a gyermekek nem képesek a szabályok elsajátítására és a felszerelés biztonságos használatára. Kérjük ezért hogy a kisebb testvéreket ne hozzák el a nagyobbak születésnapjára, hiszen a játékmester nem engedhetik be őket a pályára.


Alapvető szabályok:  

A pályán csak a játékosok tartózkodhatnak az adott játékidőben. Az előre lefoglalt időpontokat vis maior esetén vissza lehet mondani, de maximum 72 órával a lefoglalt időpont előtt. Amennyiben foglalás napján nem jelennek meg és nem értesítettek minket legalább 72 órával a lefoglalt időpont előtt, úgy az előlegként befizetett összeget (foglalási díj 50%-a) nem tudjuk visszatéríteni. Eső esetén az eszközök védelme érdekében nem lehet a játékot igénybe venni, egy későbbi időpontban szükséges lebonyolítani. Amennyiben bármilyen technikai hiba miatt a játék nem valósul meg, akkor az előre befizetett összeget teljes egészében visszatérítjük. A pálya területén az alkoholfogyasztás és a dohányzás tilos! A játék nem igényel speciális öltözéket, egyszerű sportos viselet javasolt, de zárt felső és alsó ajánlott. A játékot mindenki csak saját felelősségére használhatja. A fegyverek és eszközök használója anyagi felelősséggel tartozik, a nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt köteles a károkozó megtéríteni.


Beszámíthatóság:  

kábítószer vagy alkohol hatása alatt TILOS a pályán tartózkodni!


18 évet be nem töltött személyekre vonatkozó: 

18 év alatti játékosok esetén legalább 1 nagykorú kísérő jelenléte, vagy eredetiben aláírt szülői beleegyező nyilatkozat megléte szükséges, játékhoz!