Cégeknek

Vállalatoknak, iskoláknak, vagy nagyobb társaságoknak ajánljuk

Kérjük, olvasd el végig és figyelmesen, mert több alternatívát és fontos részleteket is leírunk a vállalati vagy nagycsoportos foglalásokkal kapcsolatban, amely megkönnyítheti a döntésedet!

Csapatépítésre, ünnepi bulikra, vagy csak úgy testmozgatásra is kiválóan alkalmas a Lézerharc!

A játék aktív testmozgással jár, de igen élvezetes és hangulatos csapatépítő hatással bír, tapasztalataink szerint.

Maximum 10 fő együttes játszatását tudjuk lehetővé tenni, így ennél nagyobb létszámmal való játék tervezésekor ezt figyelembe kell venni. A pályafoglalás az árlistánk alapján és előre foglalással, valamint levélben és telefonon történő egyeztetéssel történik minden esetben. Ha az árlistánkban szereplő lehetőségektől eltérő időtartamra szeretnétek foglalni azt is megtehetitek, de ilyenkor külön árajánlatot adunk.

Milyen időtartamot érdemes játszanunk?

Ez attól is függ, hogy a társaság mennyire sportos és aktív. Tapasztalataink szerint egy óra, vagy kettő óra játék a praktikus egy kezdő, vagy közepesen aktív társaság számára, csoportonként, egy alkalommal.

Mit tegyünk, ha kicsivel többen vagyunk, mint 10 fő?

Nem jelent problémát számunkra. Ebben az esetben felosztjuk a teljes létszámot három, vagy négy csoportra és két csoportonként rotálva játszatunk, vagy ha egy két fővel vagytok csak többen, akkor menet közben cseréljük a játékosokat, így folyamatosan tartva a játékot. (A lecserélt játékosoknak a le és felszerelési ideje a játékidő részét képezi.)

Mit tegyünk, ha 10 főnél jóval több játékossal érkeznénk?

A sokkal nagyobb létszámú csoportokat csak akkor tudjuk fogadni, ha a pályafoglalást 10-es csoportokba és az érkezést szigorú rendben tudjátok kivitelezni!

 Kérjen ajánlatot!