GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi a minimum játékos szám amivel lehet foglalni?

Minimum 4 játékosnak meg kell lennie, hogy tudjunk időpontot adni.

Maximum 10 játékos képes egyszerre a pályán tartózkodni.


Ruhát kapunk a játékhoz?

A felszerelés tartalmaz egy darab speciális lasergame fegyvert és hozzá tartozó fejérzékelőt.

A két csapat megkülönböztető fejfedőt kap.

A ruházatról a játékosok feladata gondoskodni, célszerű koszolható “játszós” ruhát viselni.


Káros az egészségre a lézer?

Nem, nem káros. Teljesen biztonságos!


Mi az alsó korhatár?

A pálya minimum 7 éves kortól fogadja a játékosokat. Ez alatt a gyermekek nem képesek a szabályok elsajátítására és a felszerelés biztonságos használatára. Kérjük ezért hogy a kisebb testvéreket ne hozzák el a nagyobbak születésnapjára, hiszen a játékmester nem engedhetik be őket a pályára.


Mik az alapvető szabályok?

A pályán csak a játékosok tartózkodhatnak az adott játékidőben. Az előre lefoglalt időpontokat vis maior esetén vissza lehet mondani, de maximum két nappal a lefoglalt időpont előtt. Amennyiben foglalás napján nem jelennek meg és nem értesítettek minket legalább két nappal a lefoglalt időpont előtt, kötelesek a foglalási díjat kifizetni. Eső esetén az eszközök védelme érdekében nem lehet a játékot igénybe venni, egy későbbi időpontban szükséges lebonyolítani. Amennyiben bármilyen technikai hiba miatt a játék nem valósul meg, akkor az előre befizetett összeget teljes egészében visszatérítjük. A pálya területén az alkoholfogyasztás és a dohányzás tilos! A játék nem igényel speciális öltözéket, egyszerű sportos viselet javasolt, de zárt felső és alsó ajánlott. A játékot mindenki csak saját felelősségére használhatja. A fegyverek és eszközök használója anyagi felelősséggel tartozik, a nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt köteles a károkozó megtéríteni.


Hogyan lehetséges a foglalás visszamondása?

A foglalást a lefoglalt időpont előtt 48 órán belül már nem lehet visszamondani, a szolgáltatás megkezdettnek minősül, kiszámlázásra kerül! Előtte e-mailen keresztül visszamondható vagy módosítható!


Mikorra érkezzünk?

A visszaigazoló e-mail tartalmazza a javasolt érkezést, miszerint a lefoglalt időpont előtt 10 perccel kérjük, hogy érkezzetek előbb.  A pontos érkezés nagyon fontos, hogy időben eltudjátok kezdeni a játékot, mert így a játékmester egyszerre tudja ismertetni a szabályokat minden játékossal!